huiskring

 Huiskringen

Alle leden van de gemeente horen bij een huiskring. Ook gasten kunnen ervoor kiezen om naar een huiskring te gaan. Deze huiskringen komen om de twee weken bij elkaar bij iemand thuis, in groepen van zo'n 10 à 12 mensen.

Dat is meestal op de dinsdagavonden van de oneven weken. De ouderenkring komt op dinsdagochtend samen, en bij voldoende belangstelling kan er nog een huiskring samenkomen op een ochtend voor wie 's avonds niet kan. Het doel van deze bijeenkomsten is dat de onderlinge relaties versterkt worden. We proberen dit te bereiken door gezellig samen te zijn, door samen te zingen en voor elkaar te bidden, en door aan de hand van een praktisch onderwerp ons geloofsleven met elkaar te delen. Dit seizoen zal in de huiskringen een gedeelte uit de eerste Korintebrief besproken worden, waarover gepreekt is of nog gepreekt zal worden. Ook zijn er enkele huiskringen met andere thema's. De huiskringleiders komen regelmatig bij elkaar voor onderlinge bemoediging en toerusting. Omdat goede onderlinge relaties fundamenteel belangrijk zijn voor ons getuigenis van de liefde van Jezus Christus, vormen de huiskringen het hart van de gemeente.


Nieuwe leden en vaste gasten zijn welkom op de introkring; hierin wordt onze identiteit behandeld, de basisprincipes van het christelijke geloof en basiskennis van de Bijbel. Voor meer informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..