pastoraatPastoraat in de gemeente

Soms kunnen onverwachte en ongewilde situaties ons op een “kruispunt” in ons leven plaatsen waar we ons “verdwaald voelen”. Of kunnen er geloofs-, of levensvragen zijn waarmee we worstelen. Vragen die het ons bemoeilijken de juiste richting te vinden.

 

Maar het kan ook zijn dat er gewoon behoefte is aan iemand die liefdevol een tijdje al luisterend, pratend en biddend met je “op weg” gaat. Vanuit het pastoraat willen we hieraan graag gehoor geven door er, gedreven door Gods liefde, concreet voor de ander te zijn.

 

Dit willen we doen door te luisteren, praten, bidden, dienen, helpen, troosten en zorgen, omdat we geloven dat we hiertoe geroepen zijn.

 

1 Korintiërs 12 vers 26-27 zegt: “Wanneer één lichaamsdeel pijn lijdt, lijden alle andere mee; wanneer één lichaamsdeel met respect behandeld wordt, delen alle andere in die vreugde. Welnu, u bent het lichaam van Christus en ieder van u maakt daar deel van uit”.

 

Heb je een concrete (hulp)vraag of behoefte aan een luisterend oor, neem dan alsjeblieft contact met ons op. Vanzelfsprekend wordt hier zorgvuldig en discreet mee om gegaan.

 

Je mag je vraag mailen aan het pastoraat Nehemia, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Het e-mailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.